НОВЕ ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ

2020-01-20

/Files/images/012020/photo5274136212636020044.jpg
16 січня 2020 року представники нашого навчального закладу взяли участь у семінарі з питань впровадження та застосування у закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), який відбувся на базі НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія". З освітянами працював начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк.

/Files/images/012020/photo5274136212636020043.jpg

/Files/images/012020/photo5271953248263188298.jpg

/Files/images/012020/photo5274136212636020042.jpg

/Files/images/012020/82645399_2695785393844539_4789286442285137920_n.jpg

/Files/images/012020/82558078_2695785553844523_7411127465529049088_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi