• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВІТАЄМО З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

ВІТАЄМО З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

2017-09-02

/Files/images/273813_1.jpg З Днем Знань!!! 1 ВЕРЕСНЯ - День знань - це свято яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі.

Адміністрація та педагогічний колектив вітає всіх з початком нового навчального року. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

В перший день осені ми зібралися не лише для того, щоб розпочати навчальний рік, а для того, щоб в нашу дружню шкільну родину прийняти нове поповнення-наших любих першокласників разом зі своїми першими вчителями.

1-А клас- Ододюк Світлана Миколаївна

1-Б клас – Зайцева Лілія Петрівна

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Щиро вітаємо всіх Вас!

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi