• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВІДБУЛОСЯ МЕТОДИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПЕДАГОГІВ ПРИРОДНИЧИХ КАФЕДР

ВІДБУЛОСЯ МЕТОДИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПЕДАГОГІВ ПРИРОДНИЧИХ КАФЕДР

2021-09-17

/Files/images/092021/МОприродн3.jpg

Про екологічні лайфхаки, роботу еколого-натуралістичного центру та роботу на дистанційному навчанні говорили 16 вересня у школі №1 під час методичного дня для вчителів природничої кафедри шкіл Жмеринської міської територіальної громади.

/Files/images/092021/МО природн1.jpg

Цього дня своїм досвідом з педагогами ділилися завідувач відділом інформаційної методичної роботи Вінницької обласної станції юних натуралістів Ніна Шмаль, відповідальний секретар Вінницького територіального відділення Малої Академії Наук Тамара Корінна, методисти Галина Іваськевич, Оксана Баланюк, Любов Жовтоножук та Ірина Чупренко та директор Центру професійного розвитку педагогів Ірина Завірюха.
Захід організували за планом департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

/Files/images/092021/МОприродн2.jpg

Педагоги школи №1 ділилися власним досвідом про роботу природничої кафедри на базі школи. У школі №1 вже 3 роки функціонує міський еколого-натуралістичний центр «Школа екологічної дії» під керівництвом вчителя біології та хімії Наталі Солощенко.
Про екологічні лайфхаки центру, а також участь у різноманітних акціях розповіли учениці школи №1 Марія Демчукова та Катерина Гарматюк.

Альона Добровольська

Альона Добровольська "ЖМЕРИНСЬКА ГАЗЕТА"

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi