• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шкільне самоврядування. Вибори по-дорослому.

Шкільне самоврядування. Вибори по-дорослому.

2012-05-23

22 травня у актовій залі Центру позашкільної роботи відбулася урочиста звітно-виборча конференція громадської організації учнівського врядування «Асоціації юних жмеринчан». Під звуки маршу учні занесли до зали прапор України та яскраві стяги дитячих об’єднань кожної школи. На порядок денний було винесено два питання – підсумки роботи за минулий рік та вибори нового голови «АЮЖ».
З вітальним словом від імені міського голови звернувся до молоді секретар міської ради Святослав Ніколайчук та побажав усім зробити мудрий вибір, обрати гідного кандидата, який би захищав інтереси усіх юних жмеринчан.
На початку конференції лідери центрів організації прозвітували перед присутніми про їхню діяльність у рідних школах, розповіли про цікаву роботу, яка проводиться у позаурочний час. Зустрічі з ветеранами, працівниками Центру зайнятості, членами політичних партій; організація свят, конкурсів, змагань, розробка буклетів, стінгазет та участь у різноманітних акціях – далеко не весь список творчої співпраці юних активістів.
...Голосування відбувалося в таємному режимі, на кожну школу – по 15 бюлетенів. За підрахунками лічильної комісії очевидним лідером стала Анна Марущак, яка набрала 68 голосів, друге місце посіла учениця четвертої школи – 19 голосів, та з кількістю 13 голосів третє місце здобув учень ліцею.
Керівник ГО УВ «Асоціації юних жмеринчан» Руслана Мельник, запрошені гості та вся учнівська молодь щиро привітали новообраного голову та побажали нових звершень на благо усіх жителів міста. Анна Марущак подякувала за довіру та пообіцяла виправдати усі сподівання її виборців.
За матеріалами статті Яни Сладковської та фото
Костянтина Ястребова в газеті "Жмеринська"

/Files/images/самоврядування6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi